Σάββατο 30 Μαΐου 2009

KOE vs Οικολογοι Πρασινοι


ΥΓ την αφισα τη βρηκαμε στο junk folder των mail μας.

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ως εδω καλα παμε...


Λοιπον, μιας και ανοιγει το ζητημα των εργολαβιων στο ΠΑΜΑΚ, η oablog σαν σοβαρη δυναμη που διαπνεται απο τις επαναστατικες κινηματικες λογικες που εκφραζουν τα πρωτοπορα πολιτικα υποκειμενα του κινηματος (λογικες τυπου μη μου πειραζετε τα παιχνιδια μου, αποχωρω γιατι με κοροιδευετε, εγω σελω να παιξω κι αλλοοο, αυτα τα στρατιωτακια ειναι δικα μουυυυυυυυ, οχι δικα μου ειναι, δε σου μιλαω γιατι με πειραζεις, εσας δε σας παιζω κλπ), προτεινει τις εργολαβιες στο απθ να τις αναλαβει μια ανοιχτη πρωτοβουλια και αυτες του ΠΑΜΑΚ μια πρωτοβουλια σωματειων. Και αυτος που θα διωξει πρωτος τους εργολαβους δωρο μια πιστοποιηση αγωνιστικοτητας προς πασα εξαργυρωση οταν η γεννια του δεκεμβρη παρει τη θεση της γεννιας του πολυτεχνειου.

Ευτυχως εχω την oablog να γραφω κατι να εκτονωνομαι. Αντε και ενα χαλαρωτικο τραγουδακι, να θυμηθουμε και λιγο και τα λυκειακα μας χρονια, πριν μπλεξουμε με τους τρελους:

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Welcome to the Show

Ενα τραγουδι αφιερωμενο στα χαλια καποιων αριστερων.

Το μαγαζακι λενε πρωτοβουλια
κι ο καθοδηγας δινει μπρος μας
special show
τέλος πάλι θα φταίει η αναρχία
ο κόσμος ο χαζός κι η oablog
ψευδαίσθηση καμιά δεν τους αγχώνει
ιδεολογία κρύα που δε λιώνει
οι εαυτοι τους, κινημα
θα στο πουν κι αυτό
κι ο θίασος μεγαλώνει
το κίνημα αρχίζει να το τρώει ωμό

Welcome to the show
normal πολιτικό
welcome to the show

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

ΕΠΕΙΓΟΝ

Μας ηρθε το παρακατω μεηλ που αφορα την οικολογικη καταστροφη και αμεσους τροπους δρασης εναντια τους. Η Οργάνωση για την Ανασυγκροτηση των Blog σε ενδειξη οικολογικης ευασθησιας και συνεπαρμενη απο την επιτυχια που σημανε η περιφημη "ωρα της γης" στηριζει το Τμήμα Αερίων του Ινστιτούτου Προστασίας του Πλανήτη για την πρωτοοβουλια του. Θεωρουμε οτι τετοιες δρασεις οπως αυτη της ωρας της γης οσο και αυτη εχουν την απαραιτητη σοβαροτητα και εμπνεουν ελπιδα προς ολους μας. Εμπρος λαε κλανιες μαζικες να σωθει το περιβαλλον.


_______________________________

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΣHΜΑΝΤΙΚΟ


Υπάρχει τρόπος να βοηθήσεις.

Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι το μεθάνιο όταν αναμειχθεί με το 
οξυγόνο και το διοξείδιο του άνθρακα κάτω από έντονη ηλιακή ακτινοβολία, 
εξουδετερώνει το διοξείδιο του άνθρακα, που είναι υπαίτιο για το 
φαινόμενο του θερμοκηπίου..

Μετά την τεράστια επιτυχία της "Ώρας της γής" και το σβήσιμο των φώτων 
για 1 ώρα, η Ελλάδα πρωτοστατεί ξανά: Τo ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΤΟΥ ΜΑΗ και 
ώρα 2 το μεσημέρι (είναι η μέρα & ώρα που παρατηρείται έντονη ηλιακή 
δραστηριότητα) καλούμε εσένα να κλάσεις όσο πιο δυνατά μπορείς και για 
όση περισσότερη ώρα μπορείς.
Φρόντισε να έχεις φάει πολλά όσπρια ή παρόμοιο φαγητό για μέγιστα 
αποτελέσματα.

Το μεθάνιο υπάρχει στα αέρια που απελευθερώνουμε...

Παρακαλώ διαδώστε το παντού:

ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ! ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!*

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, για να φτάσει αυτό το μήνυμα σε 
όλους τους χρήστες του διαδικτύου θα πρέπει να το στείλεις σε 
τουλάχιστον 10 φίλους σου κλανιάρηδες.
ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ!
Σώσε τον πλανήτη.
Κλάσε μαζί μας.

-------
Ινστιτούτο Προστασίας του Πλανήτη
Τμήμα Αερίων

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

SoyBlaKi ParTy @ PolyTeXnEio (8eSSaLoNikH)

Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

fight fire with fire

Υπαρχει λοιπον στη θεσσαλονικη ενα καλεσμα για ταξικη πρωτομαγιατικη συγκεντρωση στην καμαρα. Παρολα αυτα διαφορα συννεφα υψωνονταιστην ατμοσφαιρα, φημες που θελουν το ΝΑΡ να θελει, αντι για ξεχωριστη πορεια να κανει απλα προσυγκεντρωση η οποια θα ενωθει με την υπολοιποη ανταρσυα (που θα ειναι με εκθ) και θα κανουν πορεια με τους ξεπουλημενους γραφειοκρατες εργοδοτικους "συνδικαλιστες" του εκθ! Ελπιζουμε, αν και οι πηγες της οαμπλογκ ειναι ασφαλεις οτι κατι τετοιο δεν ειναι αληθεια!

Και ρωταμε τους συντροφους τουΝΑΡ: μια τετοια κινηση δεν ειναι υποχωρηση απο ενα πολιτικο περιεχομενο που εχετε κατακτησει; Και μαλιστα απλα και μον οενοψει εκλογων (μην κοψει η εκλογικη σουπα); για λιγα λοιπον ψηφουλακια θα γινετε κολαουζοι του γιαννοπουλου; Θα σερνεστε πισω απο το ΣΕΚ, την ουρα του ΠΑΣΟΚ; Θα θυσιασετε την ανεξαρτησια του εργατικου κινηματος για τις ευρωεκλογες; Πως θα μπορουμε να μιλαμε αντικαπιταλιστικη απαντηση στην κριση, για ανατροπη της πολιτικης αυτης κλπ χωρις να διαχωριζομαστε απο τον αστικοποιημενο εργοδοτικο γραφειοκρατικο ψευτοσυνδικαλισμο της ΓΣΕΕ, χωρις να ερχομαστε σε ριξη μαζι του; Ειναι δυνατον να κανουμε τετοιες υποχωρισεις στο ονομα της "ενοτητας"; Σε αλλα μας ειχατε συνηθισει συντροφοι του ναρ και αλλα κανετε τωρα! Και αυτο το σουπερ "επαμαστατικο αντικαπιταλιστικο" μορφωμα της ανταρσυα, της οποιας η πλειοψηφια των δυναμεων θα συρθει πισω απο τους ξεπουλημενους γραφειοκρατες, πως το σχολιαζετε τωρα;