Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ειμαστε ολοι...

μεταναστες γκευ λεσβιες κοινο
τους λυσαμε τους διαχωρισμους
και τωρα που τους λυσαμε ας χορεψουμε ας χτυπηθουμε και ας φωναξουμε ολοι μαζι "χιπ χοπ"
στο παρτυ της ζωης μας


ΥΓ εχω ενα εμφυτο ταλεντο μεσα απο τα ωραια να κραταω τα ασχημα.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

...



ευτυχως υπαρχουν καποια τραγουδια να εκφραζουν αυτα που δεν μπορεις να πεις ωρες ωρες....

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

παλι κατι που δε θα κατσει να ακουσει κανεις

δεν ξερω πια ποοοοοσοι ακουν αυτα που ανεβαζω αλλα δε με ενδιαφερει κι ολας. Δεν ειναι η μουσικη που θα σας ηρεμησει και θα σας κανει να ξεχασετε. Η συγκεκριμενη ομως ειναι καταπληκτικη... Και αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι το ψευδωνυμο της, τοσο απλο και λιτο και ωραιο σε αντιθεση με τα ψαρωτικα ονοματα που διαλεγουν οι πιο πολλοι ραππερς. Κριμα που περα απο ενα παλιο προτζεκτ που συμμετειχε δεν εχω βρει αλλες δουλειες της καπου...

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Και τωρα να γουσταρουμε δηλαδη;

Αντιγραφω απο την εργατικη αλληλεγγυη του 2006:

TΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Γουστάρεις; Μπουτάρης!»

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για τη στήριξη προσώπων ικανών, που έχουν όραμα και ανιδιοτέλεια, που δεν υποτάσσονται σε κομματικές σκοπιμότητες και αναδεικνύονται μέσα από την κοινωνία των πολιτών και κινηματικές διαδικασίες είναι η νίκη της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη». Το 16% που πέτυχε ο συνδυασμός του Γιάννη Μπουτάρη δεν ήταν αρκετό

για να αποτρέψει την επανεκλογή του Β.Παπαγεωργόπουλου. Ούτε ήταν τόσο ισχυρό για να ανατραπεί εδώ και τώρα το κατεστημένο

στο δήμο. Αλλωστε, την ευθύνη για αυτό φέρουν εξολοκλήρου τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για συνεργασία.

Το 16%, όμως, εκφράζει την ενότητα των δυνάμεων, που αντιτίθενται στον ιδιότυπο πολιτικό και κοινωνικό συντηρητισμό

της Θεσσαλονίκης. Που θέλουν να αυτοδιοικούνται και όχι να ετεροδιοικούνται. Που αντιδρούν, γιατί η πόλη κατάντησε πρωτεύουσα της απαξίωσης, της εσωστρέφειας και της οπισθοδρόμησης.



Χωρίς να έχει τη στήριξη κανενός κόμματος, - αντίθετα δέχθηκε χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη» στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας -, η «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» συσπείρωσε Θεσσαλονικείς, που ψήφισαν με βάση τη συνείδησή τους για

το μέλλον της πόλης. Που ψήφισαν γιατί είναι ενεργοί πολίτες και όχι κουκιά για μέτρηση στα εκλογο-μαγειρεία των κομμάτων.



Που συνειδητοποιούν ότι οι δημοτικές εκλογές εντάσσονται μεν στο ευρύτερο πολιτικό παιχνίδι, αλλά δεν μπορεί να θυσιάζονται όλα στο βωμό αυτού του παιχνιδιού. Η εμπειρία δύο δεκαετιών έδειξε ότι το συμφέρον της Θεσσαλονίκης συγκρούεται

με τις επιλογές των κομμάτων τόσο ως προς το πρόσωπο του εκάστοτε υποψηφίου δημάρχου, όσο και με τις λύσεις που προτείνουν.

Για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα, χρειάζεται γνώση, τόλμη και επιτέλους ήθος.Εχοντας απέναντί μας ένα δήμαρχο πλέον της μειοψηφίας και μια αντιπολίτευση, δέσμια κομματικών αγκυλώσεων και εν πολλοίς συνυπεύθυνη για την κατάσταση στα «εν οίκω και εν δήμω», θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να πάρουμε την πόλη.



Παύλος Νεράντζης

Και τωρα που γουσταραμε ας παμε σε κατι αλλο:
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΩΡΩΝ-ΝΕΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Μοναδικός τρόπος για να αλλάξει η όψη του Δήμου Θεσσαλονίκης και να διατεθούν στους πολίτες ωφέλιμοι χώροι για την ποιότητα ζωής τους είναι να διεκδικηθεί από την πλευρά του Δήμου Θεσσαλονίκης η παραχώρηση οικοπέδων και κτιρίων που σήμερα ανήκουν σε διάφορα Υπουργεία ή άλλους κρατικούς οργανισμούς. Συγκεκριμένα ως δημοτική αρχή θα διεκδικήσουμε:
Το στρατόπεδο του Γ! Σώματος Στρατού, το πρώην 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και τον οικισμό της Αγίας Φωτεινής. Το χώρο της παλαιάς Λαχαναγοράς, τις εγκαταστάσεις της παλιάς Ναυτικής Διοίκησης Β. Αιγαίου, το χώρο της Αστυνομίας στο Ντεπό, το Κτηνιατρείο του Α.Π.Θ. στο Β΄ Διαμέρισμα, την ΥΦΑΝΕΤ, την αξιοποίηση της αυλής του Παπαφείου ως υπόγειου πάρκινγκ, το πρώην ορφανοτροφείο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Τούμπα, την αξιοποίηση της τούμπας της Τούμπας ως επισκέψιμο αρχαιολογικό χώρο, το νεκροταφείο τρένων του ΟΣΕ για να γίνει το μεγάλο αστικό πάρκο της Δυτικής Θεσσαλονίκης, το χώρο της 1ης Προβλήτας του Λιμανιού που πρέπει να ενσωματωθεί πλήρως στη ζωή της πόλης.


αυτο ειναι απο το προγραμμα του 2006
παρομοιο και το φετινο
Αναγκαία προβάλλει η αξιοποίηση του κτιριακού και εδαφικού αποθέματος των εγκαταλελειμμένων βιομηχανικών εγκαταστάσεων και βιοτεχνιών που πα-ραμένουν επί δεκαετίες αχρησιμοποίητες δημιουργώντας λειτουργικά προβλή-ματα και αισθητική υποβάθμιση σε περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος. Κτηριακά σύνολα ευρύτερης σημασίας όπως οι παλιές βιομηχανικές εγκαταστάσεις των Μύλων και των Κεραμείων Αλλατίνι, του Φίξ, της Υφανέτ, του Μύλου Χατζηγιαννάκη, της Αλυσίδας, παρέχουν ευκαιρίες για σημαντικές σημειακές παρεμβάσεις τοπικής ή και μητροπολιτικής εμβέλειας και θα αναληφθούν οι απαιτούμενες μελέτες. Θα πρέπει, επίσης, να γίνει αξιοποίηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού για την περιοχή της Ευαγγελίστριας (περί τα 15 εκτάρια) με στόχο όμως την ενθάρρυνση ήπιων μορφών κυκλοφορίας και την περαιτέρω διείσδυση του πρασίνου στον πυκνοδομημένο αστικό ιστό.

και ενα τραγουδι αφιερωμενο σε ολους... γιατι ολους τους μισω...

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

η ηλιθιοτητα

ανικητη ειναι... Τι να πει κανεις. Απλα οταν μιλαμε για σοβαρα πραγματα δεν ξερεις αν πρεπει να το δεις στην πλακα η στα σοβαρα. Δεν ξερω αν ειναι καποιο ειδος καταρας το οτι πρεπει να εχουμε να κανουμε με ηλιθιους και βλακες. Ειναι ομως φορες που οποιαδηποτε πολιτικη κριτικη κατανταει ανουσια γιατι πρωτα απο ολα εχουμε να κανουμε με εγκεφαλικο προβλημα.



Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ενα μερος φωτεινο



επεστρεψα και καλα

δεν εχω κατι σημαντικο να πω, αλλωστε ποτε δεν ειχα.

να αφιερωσω το τραγουδι κατα αρχας (στο ατομο που ξερει...). Και κατα δευτερον καλο μας κουραγιο... Και να εχουμε φωτεινα μερη να καταληγουμε οταν ξεσπαμε και αιμοραγουμε...