Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Δημοσκοπηση για το νομο πλαισιο

Ξεκιναμε στο ταπεινο μας ιστολογιο μια δημοσκοπηση για να συμβαλλουμε και εμεις στην αναζητηση και χαραξη γραμμης στο φοιτητικο κινημα. Οι απαντησεις αντικατοπτριζουν πιστευουμε καθε ταση του φοιτητικου κινηματος. Προσπαθησαμε, και αυτο ειναι εκδηλο, να διατυπωσουμε την καθε αποψη οσο πιο αντικειμενικα και ψυχρα γινεται, χωρις η δικες μας αποψεις να επηρεαζουν στο ελαχιστο τη διατυπωση. Καλουμε ολους τους επισκεπτες μας (γνωστους μας, τρολολαγωνικα ΣΟιτες, συντροφους, συντρολλους, και οποιον ατυχο επεσε σε εμας τυχαια) να συμμετασχουν στη δημοκρατικη ψηφοφορια επιλεγοντας τι πιστευουν αυτοι πραγματικα (αλλα για προσεχετε τι επιλεγετε γιατι κραταμε αι πιζ και οποιος δεν ψηφισει ανατροπη την εκατσε).

12 σχόλια:

reddove είπε...

πηγα να τα ιεραρχησω ταξικα αλλα πατησα καταργηση στο ενα καταλαθος και μου γαμηθηκε. Αλλιως το 3ο απο το τελος θα ηταν τριτο απο την αρχη και το τελευταιο... δεν ξερω, μου ηρθε στο τελος εξ αλλου. Μαλλον κατω απο το "Κ"ΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν το χεις, τι το παλεύεις;

Ο κάθε τρελάρας με το blog του, γελοιότητες!

reddove είπε...

και εσυ ρε φιλε ποιος εισαι και θιχτηκες; Γιατι δε μας λες "ανωνυμε"; Κανας ρεφορμας μαλλον θα σαι που δεν του πολυαρεσε το γκαλοπ μας. Τραβα γραψε καμια προκυρηξη για τα κεσ μη σου φαει πλεμπα τις δουλειες τωρα.

Αν δε σ αρεσει το μπλογκ μας μην μπαινεις και μη διαβαζεις και μη σχολιαζεις. Δε σε αναγκασε κανενας. Υπαρχουν πιο λαιτ σοβαροφανη σαιτ που θα σου αρεσουν. Παρε μια λιστα μπας και σε ξεφορτωθουμε:
http://www.indy.gr
http://www.syriza.gr
http://www.kke.gr
http://www.akoa.gr
http://www.syn.gr
http://www.koe.gr

ελπιζω να σε καλυψαμε. Ουστ τωρα!

Ο καθε τρελαρας ρεφορμας παει και αφηνει ανωνυμες μαλακιες στο μπλογκ μας... Γελοιοτητες!

~K~KIIE είπε...

Re anwnyme esy eisai o prwstaths ths sobarothtas? Mallon oxi... Giati to "den to 'xeis" phgaine sto gkalop kai oxi sth sobarothta aytou. Ara, opws swsta topo8eth8hke kai o etairos reformas (reddove), eisai enas reformas pou malista den tou aresei to blog mas! 2 kaka dhladh! H alh8eia einai pws h epomenh kritikh 8a '8ela na 'nai ektenesterh twn 13 le3ewn, pisteyw armozei se 2 syndhkalistes poy 'fagan ta niata tous sto Ma8hmatiko

reddove είπε...

Μιλαει και ο καστοριαδικος για ρεφορμισμο.

Για τραβα απαντα στο ιντυ στο θεμα που ανοιξα για τη φυση της ιδεολογιας σου και την αλληλεπιδραση της με την αδιακοπη εκρηξη ταξικης οργης στη συνελευση και ασε την κριτκη στο ρεφορμισμο στους επαναστατες.

~K~KIIE είπε...

Ποιούς επαναστάτες; Δε λες φαντάζομαι το συνδηκαλιστικό σου φορέα με τον αναρχικό παιδικό του σταθμό; Ούτε γι' αυτούς που προέβλεψαν με ακρίβεια της ΕΜΥ ότι ο κόσμος απομακρίνεται απ' τα σωματεία του και οργανώνεται στα ταξικά συνδηκάτα του ΝΑΡ; Για ποιούς λες;

reddove είπε...

χαχαχα παιδικο σταθμο

ρε συ δεν ειναι συνδικαλιστικος μου φορεας ημαρτον. Το γεγονος οτι ψαχνω επαφες με ενα χωρο περα απο αυτον που προηλθα και ανδρωθηκα (ου παλι σεξιστικα μιλαω) πολιτικα (τον αριστερο) στην προσπαθεια μου και αναγκη μου να τον ξεπερασω δε σημαινει ουτε οτι ενταχθηκα ουτε οτι δεν του κανω κριτικη.

"Επαναστατες" εννοουσα τον εαυτο μου. Απλα ο πληθυντικος ειναι αναγκαιος για να χωρεσει την πληθωρικη πολιτικη μου ταυτοτητα και επαναστατικα ενσημα που εχω κολλησει. Υπαρχουν και αλλοι επαναστατες; Που;

Ανώνυμος είπε...

kala esas sas exoyn grammenoys kanonika oloi kai kanete dialogo metaxy sas? Ti asteioi poy eiste!

reddove είπε...

και εσενα πιο ειναι το προβλημα σου ρε τσομπανε; Ναι η μισθωτη σκλαβια και ενα αλλο πληθος καταπιεστικων καπιταλιστικων συνθηκων μας αφηνει πολυ λιγο χρονο και δεν μπορουμε να βρισκομαστε απο κοντα συχνα για αυτο λεμε καμια μαλακια εδω μεσα. Τι να κανουμε και εμεις απαισια πλασματα ειμαστε που τρεχουμε απο εδω και απο εκει και δεν εχουμε χρονο να βρισκομαστε σε αυτα τα υπεροχα κινηματικα στεκια των καλοκαγαθων αναρχοαριστερων αφεντικων.

Εσυ τι ζορι τραβας; Αν δε θες δε μπαινεις δε διαβαζεις δε γραφεις. Και αν αυτοι οι "ολοι" που αναφερεσαι ειναι σαν τα μουτρα σου, πρωτου μας γραψουν αυτοι σας γραφουμε εμεις πρωτοι.

Αν ειμαστε εμεις γελοιοι μια φορα τοτε εσυ εισαι 50 που καθεσαι και ασχολεισαι μαζι μας. Τραβα στη λιστα των σαιτ που παρεπεμψα και τον αλλονε, αν δεν εισαι ο ιδιος, θα βρεις πραγματα που σου αρεσουν και ασε μας στην ησυχια μας.

~K~KIIE είπε...

Οχι σύντροφε ανώνυμε! Δε μας έχουν γραμμένους όλοι, υπάρχουν κάτι ηλίθιοι που μας διαβάζουν και γράφουν και σχόλια κιόλας! Πάντως δεν φένεται να έχεις φοβερή έμπνευση στη συναναστροφή σου με "αστίους".
Πάρε μια ιδέα εδώ για την έμπνευση της ρεφόρμας που ήθισται να διαπληκτίζομαι: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=913847

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια ωραιο το μπλογκ σας, αλλα νομιζω οτι μονο αν ολοι εμεις οι αριστεροι βαλουμε στην ακρη τις αγκυλωσεις μας και ενωθουμε εναντια στο νεοφιλελευθερισμο μπορουμε να κανουμε σπουδαια πραγματα και να φανουμε πραγματικα χρησιμοι. Το γκάλοπ δε θα 'πρεπε ν' αποτυπώνει τους σεχταρισμούς που ξεπέρασε το φοιτιτηκό κίνημα και το πολιτικό του υποκείμενο. Πιστεύω καλύτερο θα 'ταν αντί για 10 (!) ψευτοεπιλογές θα 'πρεπε να υπάρχουν 2: νεοφιλελευθερισμός ή όχι

Αβραάμ Ξένος είπε...

καλά, "οχι" είπε κι ο Μπαρόζζο. Το άνοιξες πολύ το πλαίσιο.