Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

την κριση να πληρωσουν οι...

πλουσιοι

κροισοι

εκατομμυριουχοι

εχοντες

πειτε τι αλλο εχετε ακουσει να προστεθει και μετα θα γινει ψηφοφορια για το καλυτερο για να μπει μπανερ στην ΟΑΜΠΛΟΓΚ για να ειμαστε και εμεις εντος κλιματος κρισης κ ετσι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καπιταλιστες (ή καπιταλΗστές),
αυτοί που τη δημιουργησαν,
το κεφαλαιο
ο καπιταλισμος

γενικα δεν ειναι και πολυ ξεκαθαρο ποιος ευθυνεται για την κριση οποτε μια ψηφοφορια ισως μας ανοιξει τα ματια!!

βαλε μετα και ενα αντιστοιχο για το "δε θα πληρωσουμε την κριση τους". ποιους μπορει να εννοει ως υποκειμενο

ΚΚ είπε...

Την κρίση να πληρώσει η πλουτοΚΡΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

"crisis pay the plutocracy" που εγραφε και το ΠΑΜΕ σε ενα πανο

reddove είπε...

ανωνυμε Α πολυ καλη η ιδεα σου για το δευτερο γκαλοπ. Για να δουμε και εαν το αποτελεσμα θα ειναι το συμπληρωματικο του αποτελεσματος του πρωτου γκαλοπ ως προς το συνολο των ταξεων.

Το σχολιο του ΚΚ αναφερεται σε πανο που κολλησαν στη ΣΘΕ οι κνιτες και ειχε μεινει με το ορθογραφικο λαθος (;) για κανα μηνα, χωρις κανενα να παει να το διορθωσει. Εδω μπορει να συμβαινουν 2 τινα, να μην το προσεξαν γιατι οι κνιτες ειναι να τρεχουν, να μοιραζουν προκυρηξεις και ριζοσπαστες αλλα να μην τα διαβαζουν κι ολας, ή να το εγραψε καποιος ανωτερος σε ιεραρχια οποτε κανεις δεν τολμουσε να το διορθωσει, αυτη ηταν η γραμμη και τερμα. Παντως εδινε σιγουρα εναν λαικο τονο.

Για το τριτο ασχολιαστο. Το χαν βαλει και στο πανο στην καταληψη του χρηματιστηριου και εκανε το γυρω του κοσμου. Βεβαια μπορει κανεις να το θεωρησει δειγμα συνεπους αντιιμπεριαλιστικης αντιΕΕ δυναμης.