Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

εναντια στην αστικη προπαγανδα

ιδου η αληθεια


18 σχόλια:

ΚΚ είπε...

Κόκκινοι ΜΑΤατζήδες που περιφρουρούνε τη Βουλή και όχι τον κόσμο και μαύρα φασιστοειδή χωρίς ιδεολογία που μόνο να δέρνουν ξέρουν.

ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ είπε...

egw distixos den se epiasa, isos na ftaei pou den tin exo psaxi toso. alla tha ithela na mou exigisis ligo se parakalo. kathara apo endiaferon rotao.

ΚΚ είπε...

Και ένας νεκρός διαδηλωτής.
Αυτή η δολοφονία δεν μπορεί να περάσει έτσι.

~K~KIIE είπε...

Το όλο σκηνικό γίνηκε στην καλύτερη περίπτωση για να πορώσει το ΚΚΕ τα μέλη του ενάντια στα άλλα κομμάτια της αριστεράς ώστε να περιορίσει τις διαρροές του και τις εσωτερικές του πιέσεις για συνεργασίες. Στη χειρώτερη εκτελούσε εντεταλμένη υπηρεσία αποπροσανατολισμού του κινήματος και πτώσης του αγωνιστικού φρονήματος του κόσμου. Ο νεκρός ήταν απ' τις τάξεις του ΠΑΜΕ. Τα συγχαρίκια μου στην πολιτική τους ψυχραιμία χάρις στην οποία μπορούν να θυσιάσουν και ανθρώπους προκειμένου να μην πέσει το κόμμα!

ΚΚ είπε...

Ο νεκρός παμίτης οικοδόμος πιθανότατα πήγε από χημικά. Η πορεία διαλύθηκε από δύο ομάδες έξω από το κίνημα, που συμπεριφέρθηκαν σαν χούλιγκαν που δώσανε ραντεβού, και η αστυνομία δε χρεώθηκε καν την καταστολή και το θάνατο που προκάλεσε.
Η κυβέρνηση τρίβει τα χέρια της.

Αν αυτό δεν είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ολκής σαν τη Μαρφίν, τότε τι είναι;

reddove είπε...

η φωτο ειναι απλα ο τροπος που διαστρεβλωνει ο μεσος κνιτης την πραγματικοτητα ωστε να χωρεσει στο αλαθητο του κομματος. Ομοιας αισθητικης και λεπτεπιλεπτης υψηλου επιπεδου τεχνικης.

Απο εκει και περα συμφωνω με το συτρολο τον ~Κ~ΚΙΙΕ αλλα εγω δε θα μπορουσα να τα γραψω τοσο ψυχραιμα, γαμω τους μπασταρδους κκεδες και οσες δεκαετιες ξεπουληματος και καταστολης εχουν στην πλατη τους.

Ανώνυμος είπε...

k gamw to photoshop.

A8lios είπε...

Είναι κρίμα κι άδικο να είναι κανείς τόσο τυφλωμένος.

1) Καμία συγκέντρωση δε διαλύθηκε χτες πριν τις 17:00.
2) Τα χημικά ξέρεις ποιοί τα πετάγανε; Αν δε ξέρεις μάθε και μετά μίλα.

KK είπε...

Πες μου εσύ να με ξετυφλώσεις.

reddove είπε...

ζωγραφικη ρε

μπραβο στις υπευθυνες πολιτικες δυναμεις του κινηματος που καταφερνουν μετα απο τετοιου μεγεθους πορειες να ασχολουμαστε με νεκρους. Για εμενα αποκλειστικος υπευθυνος για τα σημερινα ειναι το κκε και κανενας αλλος. Γιατι οταν πας να ανακοψεις τη λαικη οργη μια τετοια μερα διαπρατεις εγκλημα ως προς την ιστορια και αυτα που υποτιθεται πιστευεις. Και επισης ρισκαρεις τη σωματικη ακεραιοτητα και των δικων σου και των υπολοιπων, οπως και με τραγικο τροπο αποδειχτηκε. Το κινημα πρεπει να ξεμπερδεψει με τους εσωτερικους του εχθρους αν θελει να απειλισει πραγματικα.

mornanorie είπε...

it takes two to tango. ακομα και αν το ΚΚΕ πηγαινε για το χειροτερο σεναριο που περιεγραψε ο ~K~KIIE δεν ειναι λυση να καταφευγεις στον πετροπολεμο και να τσιμπας στην προβοκατορικη σταση των κκεδων. Μονο κακο κανει στον κοσμο που μπαινει στο κινημα. Δεν τους βλεπεις στα πανεπιστημια τι κανουν?
υγ. πολυ lomography φαση η επεξεργασια εικονας σου. Κατω η τελειοτητα του photoshop!

~K~KIIE είπε...

Όταν η πραγματικότητα ξεπερνάει την τέχνη:
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/1713527.jpg

~K~KIIE είπε...

Σαλλονίκη έγινε κάτι αντίστοιχο; Κέρκυρα και Γιάννενα έγιναν σκηνικά σε πολύ μικρότερη και λάιτ κλίμακα.

Έχω την εντύπωση ότι τα κατάφερε το Κόμμα να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα και ημών ακόμα, ε; Θέλω να σχηματίσω μια άποψη, όμως...

ΚΚ είπε...

Όταν απαγορεύουν σε ΚΝίτες να μοιράσουν προκήρυξη στις εγγραφές πρωτοετών ή τους σπάνε τα τραπεζάκια να δεις τι ξεπερνά η πραγματικότητα!

Τα μέλη των ΚΚΕ/ΚΝΕ, τη στιγμή που είναι υπόλογα στον κόσμο και νιώθουν ότι έχουν άδικο, έρχονται και επανασυσπειρώνουν οι μπάχαλοι. Και έτσι με αυτή τη συμπεριφορά βγάζουν λάδι τη στάση των ΚΚΕ/ΚΝΕ. Αντί το ΚΚΕ να είναι δακτυλοδεικτούμενο για τη στάση του στην απεργία, αυτή τη στιγμή νομιμοποιεί την ύπαρξη τέτοιου είδους περιφρούρησης...

ΚΚ είπε...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1346104

Αυτά είναι. Ελευθερία-Ισότητα-Αξιοπρέπεια.

ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ είπε...

den xero pos katafernoun oloi na ginontai toso poutana metaxi tous. Den xero ta skinika den imoun gia na exo apopsi. Alla ego blepo tora anarxikous na kinigane knites. Spaste ta grafia kai gamiste tous to xristo. Arxiste meta na xoreyetai ton xoro tis broxis. Idies pithanotites exoun kai ta dio na kanoun kalo sto kinima (pou anathema an iparxi) h na rixoun ton kapitalismo.

Ανώνυμος είπε...

γαμαει η εικονα ρε φιλε εριξα πολυ γελιο στο φουμπου.

το_άσπρο_μαύρο είπε...

Για πες μου πανΑθλιε εμένα που ήμουνα εκει ποιος τα πεταξε τα δακτυγονα? Μήπως έχει ο αναρχικος χωρος και αυρες κρυμμενες, ομαδες δελτα με αναμμενες μηχανες και βανακια προσαγωγων? Εσεις δωσατε αυτους που λετε μπατσους πισω στους μπατσους απ τα μαλλια. Τρομερη στρατηγικη. Και αν ειναι παρακρατικοι κλπ, γιατι και παλι δε στραφηκατε προς το κρατος, με πορειες, ή ζητημα παραιτησης κλπ? Γαργαρα ο νεκρος για τα σταλινομουλαρα. Δειτε ολοι το Ριζοσπαστη 25/10 να γελασετε, σελ. 8: οι λεζαντες ειναι ολα τα λεφτα, απο τις μασκες 'βιοχημικου πολεμου' του εμποριου που δεν εχουν χρειαστει ποτε τα σκυλια της νομιμοτητας, μεχρι το βιντεο με το ντου που ο αλλος βριζει τα ΜΑΤ, αυτα επειτα κανουν πισω και οι πανσοφοι βγαζουν το συμπερασμα οτι ειναι παρακρατικος! Μεχρι τη σελ. 11 οπου βλέπουμε το αμιμητο 'το αυτοαποκαλουμενο δεν πληρωνω'! Παρεχετε νονους της ΚΕ να μας βαφτιζουνε? Οι εκατονταδες αγωνιστες του α/α χωρου που εχουν τραυματιστει, κλειστει φυλακη, εχουν ποινες κακουργηματικου χαρακτηρα, αναστολες, στοχοποιηση απο το παρακρατος των φασιστων με επιθεσεις και εμπρησμους στεκιων, δειχνουν ποιοι ειναι αυτοι 'οι ανθρωποι της αστυνομιας'. Ξεφτιλισμενε ΑΘλιε που θες να κανεις και σχολιο αφηνοντας υπονοουμενα για το νεκρο. Βλακα γλειψε τα ποδια των κομματικων σου βοσκων, ο χωρος κανει την αυτοκριτικη του δημοσια, κατι που εσυ δε θα κανεις ποτε μπετον αρμε απολιθωμα. Δε βγηκε το γνωστο σχεδιο με τα παντοδυναμα ΚΝΑΤ και τους λιγους απο την αλλη, καθοτι εχει υπαρξει μεγαλη ζυμωση αναμεσα στα συγκρουσιακα κομματια και τα νεα κομματια που κατεβηκαν στο δρομο και τρεχετε να τα μπαλωσετε. Οποιος ηταν στο Συνταγμα είδε αν υπηρχαν δυο κομματια εκτος του κινηματος ή απλα επιστραφηκε στα ΚΝΑΤ ενα κομματι απ αυτο που τους αντιστοιχει σαν επιθεση. Εκτος κινηματος ειναι οι αριστερες γκρουπες που παιζουν ξυλο με τα ΚΝΑΤ και εχουν δολοφονικα χτυπηματα εισ βαρος τους (να μην πω παραδειγμα), και τωρα που αυτο μπορει να τους εριχνε με ορους πολιτικης υπεραξιας σε κοσμο της Αριστερας, κανουν την παπια και λενε για 'κοινη παραταξη του εργατικου κινηματος' εννοώντας το ΠΑΜΕ.
Ολα εδω πληρωνονται, οποιος νομιζει οτι θα προχωρησει η χαοτικη περιοδος των ταραχων χωρις συγκρουσεις στο εσωτερικο του προλεταριατου μπορει να διαβασει την επανασταση απ τα βιβλια. Όταν κα αν βγει ποτε η εθνικοπατριωτικη εκδοχη αυτής της τάσης με συνθηματα δουλεια για τον Έλληνα και εξω οι ξενοι, εθνικη αναπτυξη κλπ, να δουμε τοτε τι θα κανουν οι γλυφτες αριστεροι, εξαλλου και αυτοι εργαζομενοι ή ανεργοι θα ειναι στην εθνικιστικη εκδοχη τους και πιθανόν και απεργοί.

Στο Σύνταγμα υπήρξε πραγματι προβοκατσια, μονο που ηταν απο την πλευρα των κοκκινων φρουρων της Βουλης, που μετα απο χρονια παντελους αδιαφοριας για τον κοσμο εξω απο το ΠΑΜΕ, ξαφνικα θυμηθηκαν να τον ΄προστατεψουν΄ μια απο τις πιο κρισιμες μερες τουλαχιστον της εποχης. Ας ρωτησουν ως νταβατζηδες, ποια ηταν η γνωμη των προστατευομενων (ανεξαρτητα με το αν ηταν υπερ ή κατα της συγκρουσης) για την προστασια αυτη.