Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

αν ηθελα να τρολαρω...

θα ανεβαζα κατι τετοιο:



εννοειται θα παω γιατι σιγουρα θα γινει μια πολυ ωραια κουβεντα, αν με πιανετε. Γιατι ετσι κι αλλιως, γενικα τους τελευταιους μηνες σε οτι εκδηλωσεις πηγαινω, παροτι εχω γινει πολυ επιλεκτικος πια, γιατι που πλεον ορεξη για πολλες κουβεντες, φευγω απογοητευμενος. Τελευταια φορα ηταν για το κινημα καταληψεων στην αμερικη, η οποια και ηταν ουσιαστικα μια καταγραφη αποσπασματικων γεγονοτων. Δυστυχως στη θεσσαλονικη δε θα μπορουμε να δουμε αυτη την εκδηλωση.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Οι καιροί των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ πέρασαν ανεπιστρεπτί, όπως πέρασε και η εποχή που έκοβαν χέρια και έβγαζαν τα μάτια των ανήμπορων αρχειομαρξιστών και τροτσκιστών".
Ανακοίνωση ΑΚ Αθήνας.
Τα παραπάνω τα έκανε βέβαια η ΟΠΛΑ.
Για πες, τι έγινε;

reddove είπε...

δεν πηγα απο την αρχη και εφυγα πριν το τελος, υπηρξε κραξιμο αλλα γενικα οι τοποθετησεις και οι απαντησεις ηταν εντος των αναμενομενων. Γενικα συζητηθηκαν πραγματα απο τη σοβιετικη ενωση, τον ισπανικο εμφυλιο μεχρι και τον κουφοντινα.

Παντως ειναι οντως λιγο περιεργο να γινονταν αυτες οι εκαθαρισεις σε αυτο το βαθμο που παρουσιαζονται και το 46 οι αρχειομαρξιστες και οι τροτσκιστες να καναν κοινη συζητηση εκδηλωση με το κκε.

Ανώνυμος είπε...

Πιο περίεργο είναι που στον εμφύλιο οι αρχ. πήγαν με την κυβέρνηση και κατέβηκαν και στις εκλογές και τους δόθηκε και χρόνος στο κρατικό ραδιοφωνο. Για να χτυπηθεί βέβαια ο ΔΣ

Ανώνυμος είπε...

Με την κυβέρνηση πήγε ένα κομμάτι των αρχειομαρξιστών (το μικρότερο), αυτό του Γιωτόπουλου, του πατέρα του τύπου που συνελήφθη ως αρχηγός της 17Ν.

Το μεγαλύτερο κομμάτι συμμετείχε στον ελας, όπου τους πιο πολλούς τους βγάλανε από την μέση γρήγορα.

Τέλος υπήρξε κι ένα κομμάτι που κράτησε διεθνική στάση, ένα μέρος του το έφαγε επίσης η ΟΠΛΑ.

Η αλήθεια είναι ότι φαινόμενα όπως αυτό της φράξιας Γιωτόπουλου, εγώ τα χρησιμοποιώ όποτε θέλω να αντιπαρατεθώ με συντρόφους, που αδυνατώντας να κατανοήσουν στάσεις και συμπεριφορές διαφόρων πολιτικών υποκειμένων, καταφεύγουν σε ψυχολογίστικες ερμηνείες.
Κατά την γνώμη μου όλα είναι δυνατά μέσα στο επαναστατικό κίνημα, ειδικά από ανθρώπους βυθισμένους στον ωκεανό της ιδεολογίας, όχι απλώς ως φορείς λανθασμένων ιδεών, αλλά ως μέτοχοι ενός συνόλου κοινωνικών σχέσεων. Ατομικά ή συλλογικά.
(εδώ υπήρχε φράξια του τροτσκισμού που πρέσβευε το σοσιαλισμό σε όλο το σύμπαν, οι γνωστοί ποσαδιστές· επίσης ένα κομμάτι των ιταλών αναρχικών συμμάχησε με το Μουσολίνι).
Η.