Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

οι μαζικοι κοινωνικοι φορεις μπλα μπλα μπλα


Το πιασατε το νοημα. Δε θα πω τι εγινε μετα για να μην συμβαλλω στην απογοητευση του κοσμου, πανω που το συντονιστικο γενικων συνελευσεων αποφασισε κλιμακωση.

Τεσπα, ειναι φανερο πως ο δεκεμβρης ωριμαζει. Περυσι ηταν μαθητικος, φετος φοιτητικος και οπως παει του χρονου θα ειναι εργατικος. Και μετα θα βγει στη συνταξη.

5 σχόλια:

spiti tou laou είπε...

Βιτριολικό του χιούμορ σου Ανασυγκροτημένε. Σιγά σιγά και σταθερά διεκδικείς καλό πλασάρισμα στο ρανκ της Μπλογκο-Τρόμπας, αν και παραλείπεις συστηματικά τους τόνους.

~K~KIIE είπε...

Σύντρολε διαγιγνόσκω στο ύφος της γραφής σου μια ηττοπάθεια ικανή να στρέψει την κεφαλή μου απ' την οθόνη του ραντάρ... Ενδέχεται να λανθάνω επιρεαζόμενος απ’ τα κακά μαντάτα της 12μηνης θήτευσης και να βλέπω το σύμπαν, άρα και την όψη του κόσμου εκ της γωνίας των ματιών σου, μέσα απ’ το σκοτεινό φίλτρο μου. Τέλος πάντων θα πω το κομμάτι μου μιας και το να νιώθεις έρημος κι αδύναμος στην πλάση του βούρκου που ζούμε σε εγκλοβίζει σ’ ένα βρόγχο θετικής ανάδρασης που σε ωθεί εκθετικά στο μηδέν και κυρίως γιατί θέλω να πουλήσω λίγο πνεύμα που επί του παρόντος το προσφέρω μοναχικά στο ημερολόγιό μου.

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσω για την σιδηρά θέληση που πρέπει να διέπει ένα επαναστάτη, αλλά θα προσπαθήσω μπας και πείσω κι εμένα.

Άκυρο, άλλη φορά! Δε γράφω άλλο καθόσον υπάρχει μια εύλογη έλλειψη χρόνου (μόλις κατέφθασαν οι αξιωματικοί εργασίας φέροντες...) και οι υλικές συνθήκες (κτήση η/υ) είναι απαγορευτικές μέχρι τις 28/12

Ανώνυμος είπε...

Σύντρολλε ΚΚΙΙΕ, το τελευταίο σου σχόλιο μπορεί να θεωρηθεί αποτυχημένο από πολλούς στο στόχο που έθεσε αρχικά, αλλά αποτελεί μία ακόμα δραματική απόδειξη των ασφυκτικών ορίων που θέτουν η αστική εξουσία και η καπιταλιστική ιδιοχτησία στην ανάπτυξη της επαναστατικής θεωρίας.
Η προσπάθεια σου, μέσα στο καταθλιπτικό περιβάλλον του πιο απαίσιου μέρους του αστικού εποικοδομήματος, αποτελεί έναν ακόμη φάρο στην ατέρμονη σπείρα της ιστορίας. Όπως και η πρώτη έφοδος των λαών στον ουρανό, μέσα από τις πραγματικές δυνατότητες και αδυναμίες σου, έδειξες συ σύντρολλε, στους συνεπείς αγωνιστές το δρόμο προς τα μπρος.
ΚΚ

Ανώνυμος είπε...

Επίσης θα ήθελα να καταθέσω σε αυτό το μπλογκ, ότι το κίνημα για εκλαίκευση της γλώσσας (δημοτικιστές κ.α.) είχε ταχθεί υπέρ του ατονικού συστήματος αλλά και τις κατάργησης των περιττών διφθόγγων (απόψεις που ενστερνίζονταν πολλοί επιφανείς αγωνιστές-διαννούμενοι, όπως ο Βάρναλης).
ΚΚ

reddove είπε...

@ σπαριλα

Εμεις την μπλογκοσφαιρα θελουμε να την ανασυγκροτησουμε σε μια αντιφασιστικη-αντισοσιαλλογοκριτικη κατευθυνση και οχι να αφομοιωθουμε στην κορυφη των μπλογκικων ρανκς.

@~Κ~ΚΙΙΕ

Δεν υπαρχει ηττοπαθεια αλλα μονο η σκληρη πραγματικοτητα που τη ρωτας εξω απο το πολυτεχνειο αν θα γινει η εκδηλωση του συντονιστικου ΓΣ που ηταν για εκεινη την ωρα και σου απανταει "ποια εκδηλωση;"