Σάββατο 19 Μαΐου 2012

καινουργιο γκαλοπ

μεσα απο συζητησεις με την περιφερια της οαμπλογκ αποφασισαμε αφουγκραζομενοι τα μυνηματα της βασης να βαλουμε ενα δημοψηφισμα σχετικα με το πως θα ερθει ο σοσιαλισμος/κομμουνισμος/αναρχια/παραδεισος. Βαζω το θεμα για οποιον θελει να προτεινει κατι παραπανω, να γινει μια ζημωση, και οπως σε μια σωστη οργανωση που λειτουργει με δημοκρατικο συγκεντρωτισμο να παει απο κατω προς τα πανω απο πανω προς τα κατω και στο τελος να αποφασισει η κεντρικη επιτροπη οτι γουσταρει κρατωντας καποιες ισορροπιες ομως, μη διαλυθει και η οργανωση.

Μη μου πειτε που βρισκω την ορεξη γαι πλακες. Δεν τη βρηκα, απλα εχω ακουσει τοσες μαλακιες τελευταιες μερες που λεω να τις εκτονοσω.

Θελω απαντησεις ρεαλιστικες ομως, μη μου πει κανενας "με επανασταση" "ταξικους αγωνες" και τετοια.

Πως θα ερθει λοιπον;

Θα τον φερουν οι εξωγηινοι, οι οποιοι ειναι ενα εκατομυριο χρονια μπροστα και τον εχουν φτασει εδω και μερικα εκατομυρια χρονια και αρα χαρη στην απελευθερωση των παραγωγικων δυναμεων των οποιων την αναπτυξη εμποδιζε ο καπιταλισμος ανεπτυξαν ταχνολογια για να μπορουν να ταξιδευουν στο συμπαν πιο γρηγορα απο το φως.

Θα ερθει με πυρηνικο πολεμο. Θα καταλαβουν οι λαοι την καταστροφη που φερνει ο καπιταλισμος και θα τον ανατρεψουν, και μετα θα ζουμε σε υπογεια κοινοβια.

Θα κανουμε ολοι κολεκτιβες και ετσι θα παραλυσει ο καπιταλισμος.

Θα αυτοματοποιηθει η παραγωγη και τοτε θα παυουν να υπαρχουν εργατες και επειδη θα υπαρχει αφθονια προιοντων θα ζουμε ολοι ευτυχισμενοι και θα δουλευουν τα ρομποτ για εμας.

Θα αυτοματοποιηθει η παραγωγη και τοτε επειδη οι καπιταλιστες δε θα χρειαζονται πια εργατες, και ελεγχοντας κρατοι και ιδιωτικους στρατους, απλα αυτοι θα πεθανουν απο την πεινα. Τοτε, αυτοι που θα εχουν μεινει στη γη και θα ειναι οι λιγοι καπιταλιστες και τα τσιρακια τους θα ζουν ολοι ευτυχισμενοι και θα δουλευουν τα ρομποτ για αυτους.

Θα τον φερει ο τσιπρας γιατι ειναι αριστερος και αντιμνημονιακος.

Θα τον φερει η ανταρσυα, αφου πρωτα στηριξει τσιπρα αλλα επειδη αυτος δεν ειναι αρκετα αριστερος και θελει να μας βγαλει απο το ευρω μονο και οχι απο την ΕΕ, η ιστορικη αναγκη θα αναδειξει την ανταρσυα λογω του προγραμματος της κυβερνηση.

Θα τον φερει το ισραηλ, που ως γνωστον ειναι κομμουνιστικο κρατος συμφωνα με γνωστο στα  μελη εκει νουμερο της λιστας του αυτονομου αντικαπιταλιστκου δικτυου.

2 σχόλια:

ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ είπε...

tha to feroun oi politikoi rappers sta stena tis athinas apo exo apo ta magazia kanontas dimosies sxesis me alla kapitalistika noumera.

an kai mpori na sindiazete h parapano problepsi me alla pragmata. Diladi na pifisan antrasia oi kapitalistes politikoi rappers kai taytoxrona na einai kai oi exogoinoi pou psaxnoune.

ΚΚ είπε...

Παίδες τώρα που θα βγει αριστερή κυβέρνηση λέτε να μειωθεί και η θητεία; "Άμα είναι έτσι γουστάρω και γώ" -όπως έλεγε και μια ψυχή...