Σάββατο 19 Μαΐου 2012

δεν ψηφισα συριζα...

και ουτε προκειται... αλλα δεν μπορω παρα να εχω σαλταρει με τις μαλακιες που ακουμε καθημερινα σε τηλεορασεις ιτνερνετ και στην πραγματικη ζωη μας...

Ημουν τις προαλλες σε σουπερμαρκετ και στο ταμειο πετυχα συζητηση, απο τα συμφραζομενα, χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος, συμπερανα πως η ταμειας ειχε ψηφισει χρυση αυγη... και ηταν με μια πελατισσα η οποια εκραζε τον Τσιπρα, πως δε βγηκε καν κυβερνηση και διελυσε της τραπεζες. Στην ερωτηση μου ομως γιατι πρεπει να μας νοιαζουν οι τραπεζες περισσοτερο απο εμας και γιατι δε βλεπουμε πως διαλυουν εμας δεν ειχε να απαντησει παρα κατι μισοτελειωμενες ασυντακτες προτασεις. Ηταν η κλασσικη μορφη της 50αρας-60αρας που της τα ειπε ο αντρας της στο σπιτι, οι αντρες αλλωστε ειναι που πρεπει να ασχολουνται με την πολιτικη, και οι γυναικες πρεπει να τους ακουν και να συμφωνουν. Η ταμειας με ενα στραβωμουτσουνιασμα που μαλλον δεν ηταν προλεταριακη δυσαρεσκεια και αρνηση ως προς την εργασια που επρεπε να επιτελεσει εκεινη την ωρα. Σιγουρα θα νομιζαν πως ψηφιζα συριζα, αν και φροντισα να πω κανα δυο φορες πως δεν ψηφισα, δε νομιζω να ειχε σημασια για αυτες.

Και φτανω σημερα σε δυο αρθρα που δημοσιευσε στο φμπ μια παλια φιλη συμφωνωντας.. Ε, εδω ειναι να τρελαινεσαι. Το ωραιο ειναι οτι προερχεται απο την αλλη πλευρα του ατλαντικου, με οτι συνεπαγεται αυτο.

http://www.nytimes.com/2012/05/17/opinion/the-champion-of-greek-outrage.html?_r=1&smid=fb-share

http://greece.greekreporter.com/2012/05/18/ny-times-alexis-tsipras-becomes-the-new-pied-piper-of-hellas/


“Charismatic but dangerous,” Tsipras is being compared to two controversial figures of Greek history: the ancient Greek Alcibiades and modern times Communist leader Zachariadis.
αυτη ειναι η περιληψη του πρωτου αρθρου απο το δευτερο. Ναι καλα διαβαζετε, ο Τσιπρας ειναι ο νεος Ζαχαριαδης. Επισης θα βιασει τις παρθενες κορες των μικροαστων, θα κλεψει τις καραμελες απο τα παιδακια, θα μοιρασει παρανομα ταινιες μεσω τορρεντς, θα καταργησει το μνημονιο και θα ανακυρηξει την Ελλαδα σε σοβιετικη δημοκρατια. Οτι θα εκανε και ο ζαχαριαδης σημερα.



και τελος να μην ξεχασουμε το αγαπημενο μας βλημα
δεν διαβασα τη συνεντευξη γιατι δεν εχω αλλο κουραγιο
αλλα πραγματικα πιστευω λεει χοντρες μαλακιες
δεν ξερω γιατι
ισως ειμαι προκατειλημενος, κολημενος, αναρχοφασιστας,

http://www.enimerosi24.gr/68848/για-θράσος-κατηγορεί-τον-τσίπρα-η-συγγ/

1 σχόλιο:

ΚΚ είπε...

http://antigeitonies.blogspot.com/2012/05/blog-post_4447.html