Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

η τρομοκρατια δε θα περασει

Επιθεση παρακρατικων στο στεκι των αγωνιστικων κινησεων στη μακρυγιαννη

http://resistenciaelotta.blogspot.com/2009/07/blog-post_05.html

Επροκειτο για εκρηκτικο μηχανισμο (οχι εμπρηστικο οπως λανθασμενα αναφερεται σε αρκετα σαιτς) που, αν το στεκι ηταν ανοιχτο ή αν περνουσε κανενας περαστικος εκει γυρω μπορει να θρηνουσαμε θυματα λογω μεταλλικων αντικειμενων που εκτοξευτηκαν.

Εδω και αρκετο καιρο εχει αρχισει να υπαρχει μια ενταση της καταστολης απο την πλευρα του κρατους-"παρα"κρατους, και πολυ περισσοτερο καλλιεργιας ενος κλιματος τρομοκρατιας και εμπεδωσης της ιδεολογιας της ταξης-ασφαλειας στην καθημερινοτητα του λαου, με επιθεσεις σε στεκια, σκουπες σε μεταναστες, καγκελα σε πλατειες, συνεχης αστυνομικης παρουσιας σε καθε πορεια και πολυ συχνη χρηση χημικων, συνδικαλιστικες διωξεις και καταδικες, κουκουλονομους κλπ κλπ. Μια διαδικασια που εχει ξεκινησει αρκετο καιρο τωρα και μετα τα γεγονοτα του δεκεμβρη επιταχυνθηκε. Καθως το συστημα αντιλαμβανεται την ολη και πιο εντονη απονομιμοποιηση του, θα απαντα στους αγωνες με καταστολη.

ΥΓ για οσους εχουν βαρεθει να ακουν ατακες του στυλ "αν ψηφιζατε στις ευρωεκλογες δε θα γινονταν ολα αυτα" ενα πολυ καλο κειμενο απο την οπορτουνιστικη παρεκλιση

Απεναντι σε αυτο το κλιμα ειναι επιβεβλημενη η μαζικη μας παρουσια στην πορεια αλληλεγγυης στους μεταναστες αυριο. Ευτυχως στη θεσσαλονικη ο σεχταρισμος αριστερας-αα χωρου δεν ειναι τοσο εντονος που να δικαιολογει μια απαραδεκτη κατασταση σαν αυτη στην Αθηνα με τις δυο ξεχωριστες πορειες για το ιδιο ζητημα σε μια βδομαδα...

Δεν πα να μας χτυπαν με ολμους και κανονια, δεν πα να μας χαλαν τα πιο ομορφα μας χρονια, θα βαλουμε μπροστα τη μαυρη και την κοκκινη σημαια, για μας για μια ζωη πιο λευτερη πιο νεα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: