Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

αλληλεγγυη στα τρολλ!

χτες ο σοσιαλογοκριτικος αμερικανικος ISP AT&T μπλοκαρε σε μεγαλο κομματι των πελατων του την προσβαση στο γνωστο τρολοκαναλο /b/ του 4chan.org. Αυτη η κινηση εντασεται στο γενικοτερο κλιμα τρομοκρατειας στο ιντερνετ που ξεκινα απο το νομο που θελουν να περασουν στη Γαλλια, την δικη του pirate bay στη σουηδια κλπ. Και τωρα θελουν να χτυπησουν την πρωτοπορεια του διαιντερνετικου κινηματος, τα τρολ. Και καθολου τυχαιο δεν ειναι πως χτυπαν το συγκεκριμενο καναλι, αν λαβουμε υποψιν τον πρωτοπορο ρολο που επαιξε στον αγωνα εναντια στην αιρεση της σαιεντολογιας, οταν η τελευταια απαιτουσε απο σαιτ να κατεβασουν βιντεο που τη σατυριζαν, αγωνα που εγινε γνωστος ως Project Chanology, που περιελαμβανε απο χακεριες μεχρι διαδηλωσεις εναντια στους σαιεντολογους.

Αυτες οι επιθεσεις δε μας τρομοκρατουν, μας κανουν πιο δυνατους, πιο επιμονους να τρολαρουμε και μας δινουν πιο πολυ φαντασια.

Παραλληλα καταδικαζουμε απεριφραστα τις DoS επιθεσεις που γινονται εναντια της ΑΤ&Τ μεσω του 4chan. Η πραγματικη τρολεταριακη εξεγερση θα ριξει ουτε ενα σαιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: