Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Νέο στέκι με ελευθεριακή ενισχυτική διδασκαλία

Buena Fortuna (καλή επιτυχία)
ελευθεριακός κοινωνικός χώρος

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Αγγλικών
210-380.3355
(φροντ. Καπάτου)
Γαλλικών
210-380.3355
(ο.π.)
Ιταλικών
210-600.9324
(Κέντρο Ιταλικών και Ισπανικών Σπουδών Μπερταμίνι)
Ισπανικών
210-600.9324
(ο.π.)
Τουρκικών
210-321.5026 (zorpidis travel, εκδρομές σε Κων/πολη)
Μαθηματικών
210-381.1699
(όμιλος Πλάτων)
Φυσικής
210-381.1699
(ο.π.)
Βιολογίας
210-381.1699
(ο.π.)
Ζωγραφικής
210-644.2514
(Vacalo Art&Desing)

Διαλέτη 8 (για να πιάσει συνειρμός με το buena ventura)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Την παραπάνω κίνηση φίμωσε η σοσιαλογοκρισία του Σπύρου και των συμμάχων του προδίδοντας για πρώτη φορά τις παραδώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου. Μέχρι πρότινος επιτίθετο σε δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς και του εξτρεμιστικού αναρχισμού με ελάχιστες εξαιρέσεις, όλοι ήξεραν το πολιτικώς ορθό οπότε και ήξεραν μέχρι που μπορεί να φτάσει ο πολιτικός τους λόγος. Την Κυριακή όμως άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο αντι-αντιπληροφορικής επίθεσης απ' τη μεριά της Σ.Ο. (Σπύρος), φανερώνοντας το νέο δόγμα του ψευτοιντυμήντια.
Τι κρύβεται πίσω απ' αυτήν την πράξη; Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα απλό ψαλίδισμα που ξέφυγε λόγω της πορείας του λογοκριτικοπροερχόμενου οργασμού ενός Σ.Ο.ίτη, τα λάθη ανθρώπινα και αυτό θα συγχωρούταν. Η αλήθεια είναι άλλη όμως! Η Σ.Ο. φοβάται τις επαναστατικές τάσεις που φυτρώνουν παντού (πολλές φορές και λόγω της ίδιας της της πολιτικής) και κλείνει όλα τα στόματα που μπορούν να θέσουν σε κήνδυνο την εξουσία της. Φοβάται γιατί ξέρει που μπορεί να φτάσει ο ανταγωνισμός του στεκιού Buena Fortuna (B.F.) με τα "αναρχικά" στέκια που τη χρηματοδωτούν:
1) Ξέρει ότι ο πολιτικός φορέας πίσω απ' το B.F. είναι η O.A.Blog και τρέμει τη δύναμή της και την επιρροή που μπορεί αυτή να 'χει με την εισωδίστικη πρακτική της στο B.F.
2) Ξέρει ότι και εμείς ξεπεράσαμε τα μαθήματα τύπου χόμπι (θεατρικές ομάδες, μάι-τάι κτλ) και τύπου ομαλής ένταξης (μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες) και νιώθει το έδαφος να χάνεται απ' την κατάρευση του μονοπωλίου της
3) Ξέρει ότι τα μαθήματα αυτά στόχο έχουν την ανέληξη στην κοινωνία και βλέπει τον συσχετισμό να γέρνει δυσάρεστα υπέρ μας χάρις στη λαϊκή συμμαχία O.A.Blog-μεγαλοφροντιστήρια
4) Ξέρει ότι τα προτάγματά μας για λαϊκή παιδεία είναι τα πλέον έγκυρα και κατοχυρομένα στις συνειδήσεις του κόσμου και της πρωτοπορίας του και καταλαβαίνει πως οι βλέψεις των ιθυνόντων των στεκιών για σμπρόξιμο του εκπαιδευτικού τους μοντέλου (ακόμα και στο επίπεδο των οπαδών-μελών τους) μέσω των "ελευθεριακών" τους μαθημάτων θα μείνουν βλέψεις
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΟΣΙΑΛΛΟΓΟΚΡΗΣΙΑ

υπογραφές για να παραιτηθεί ο Σπύρος:

3 σχόλια:

reddove είπε...

Ετσι συντροφε ειναι!

Καποιοι, κολλημενοι στις ιδεολογιες και περιχαρακωμενοι, δεν μπορουν αν αντιληφθουν βασικα πραγματα.

Οταν θες να εισαι με την κοινωνια δεν μπορεις να θετεις ορια στεγανα και προυποθεσεις. Η εισαι με την κοινωνια η εισαι σεχταριστης. Ετσι και φροντιστηριακα μαθηματα θα κανεις για να ερθεις σε επαφη με μαθητες (τι σοι επαφη θα ειναι δεν εχει σημασια, αυτο ενδιαφερει μονο ολοκληρωτιστες ιδεολογους) και γιατι οχι και καμια εκδηλωση για αυτα που ενδιαφερουν τη νεολαια σημερα, οπως οι ειμο και οι τρεντυ εκτος και αν μας προλαβε κανενας αλλος.

Χωρις πλακα τωρα, ο ορος ελευθεριακος ειδικα οταν χρησιμοποιειται για στεκι εκφραζει κατι παραπανω απο τη δομη λειτουργιας του. Για καποιον που αυτος ο χωρος σημαινει μονο φροντιστηριο ειναι πολυ προβληματικο καθως αν κατι δινει χαρακτηρα σε κατι τετοιο δεν ειναι οι διακυρηξεις του αλλα ο κοσμος που το αποτελει και πως αυτος το αντιλαμβανεται.

Ανώνυμος είπε...

τουλάχιστον τα στέκια αυτά έχουν μια πολιτισμική αναφορά, εσείς τι έχετε;

reddove είπε...

η OABLOG εχει στους 6 μηνες αφοτου ιδρυθηκε να επιδειξει εξεχουσα δραση στο χωρο της τεχνης και του πολιτισμου. Σας παραπεμπουμε στις δεκαδες τρολλιες μας στα κρυμμενα του ιντυμηντια.

Επισης, διασκευασε μουσικα και στιχουργικα τη διεθνη, προσαρμοζοντας τη στις συνθηκες της εποχης μας ωστε να ανταποκρινεται στις συγχρονες λαικες αναγκες:

Εμπρος του ινδυ οι τρολαδες!
της ΣΟ πετσοκομενοι εμπρος-εμπρος!
το δικιο απο κρατηρα βγαινει σα βροντη σα κεραυνος
φτανουν πια της λογοκρισιας τα χρονια
τωρα εμεις οι ταποινοι της αντιπληροφορησης
που ζουσαμε μες τα κρυμμενα
θα γινουμε το παν εμεις

**(ρεφραιν) στον αγωνα ενωμενοι κι ας μη λειψει κανεις
ω! να τη μας προσμενει στον κοσμο η O.A.BLOG (ΔΥΣ)**

Σπυρος, αναρχες, βασιλιαδες με πλανα λογια μας γελουν
του ιντυ οι δουλοι κι οι τρολαδες μοναχοι τους θα σωθουν
Για να σπάσουν τα ψαλιδια
Για να πάψει η λογοκρισιά
Να νιώσουμε τη τρολια μας
Και της ψυχής μας τη φωτιά.

(ρεφραιν ΔΥΣ)

(copyright: o-a-blog.blogspot.com)