Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Άνοιγμα της O.A.Blog


Μεγάλη η προσέλευση στη ανοιχτή Ο.Βα. της Ο.Α.Blog και από πολλές κοινωνικές ομάδες των κατώτερων λαϊκών στρωμάτων. Συζητήθηκαν επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της εξέγερσης και τέθηκαν πολλά καινούρια μέσα από ένα γόνιμο διάλογο. Οι θέσεις της Ο.Α.Blog γι’ αυτά τα θέματα προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον των ακροατών, έτσι, μετά από παράκλησή τους, θα αναρτηθούν στο ηλεκτρονικό όργανο του κόμματος.

3 σχόλια:

reddove είπε...

Ξεχασες συντροφε να αναφερεις οτι η ανοιχτη μας ΟΒΑ συσπειρωσε κατα βαση φοιτητες, εργαζομενους στις τηλεπικοινωνιες, εκπαιδευτικους και επισφαλεις εργαζομενους, με τα 3 πρωτα κομματια να ειναι τα πιο αγωνιστικα του καιρου που ζουμε και το τεταρτο να αποτελει ενα νεο επαναστατικο υποκειμενο που αναδυεται στο ιστορικο προσκηνιο. Και επισης πως αν και δεν ηρθαν μαθητες, η O.A.BLOG εχει τον τελευταιο ενα μιση χρονο τακτικη στενη επαφη με συγκεκριμενο κομματι μαθητων, ενα κομματι μαλιστα που αισθανεται την εκπαιδευτικη διαδικασια πιο ξενη απο ενα μεσο μαθητη.

Αυτο καταδεικνυει τη συντεχνιακοτητα του συντονιστικου των γενικων συνελευσεων και οτι η O.A.BLOG ειναι αυτη που πραγματικα συσπειρωνει ενα ευρυ δυναμικο κοινωνικων κομματιων που αγωνιζονται και αρα μονο μεσα απο αυτη μπορει το κινημα να βρει μια δομη για να εκφραστει.

Το ολο ζητημα ειναι πως θα εκμεταλλευτουμε τη συγκυρια για να ενισχυσουμε το καθ'εαυτο κομμα.

~K~KIIE είπε...

Έχεις δίκιο σύντρολλε. Μάλιστα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά και με αυταπάρνηση γιατί το κόμμα της αναρχίας ήδη έχει κάνει κάποια καλά στρατιγικά βήματα υπέρ του.

Ανώνυμος είπε...

σαν οργανωμενη επορροη της ΟΑ, θελω να προτεινω στην καθοδηγηση την πρακατω προταση: επειδη για να συγκροτηθει ενα πραγματικα παλλαικο μετωπο χρειαζεται να βρουν χωρο εκφρασης ολοι οι εν δυναμει συμμαχοι του βιομηχανικου προλεταριατου, προτεινω να κανω κατι κονε με κατι τρακτερ που εχουμε στην καρδιτσα, ουτως ωστε να ειμαστε το μονο συντονιστικο με πληρη κοινωνικη αναφορα. Επισης πρεπει να καταλαβουμε ενα κτηριο στο κεντρο που θα γινει κεντρο συντονισμου και να βγαινουμε εξω απο το κτηριο και να καπελωνουμε οποια πορεια περναει. Προτεινω να ειναι η ροτοντα. Τελος, πρεπει να παμε να φα... ε εκφραστει κοσμος και στις γειτονιες απο τα κατω γι αυτο ολη η οργανωση να παει στην καλαμαρια και να στηθει ετσι αυθορμητα μια λαικη συνελευση.