Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

σορρυ δηλαδη κι ολας...

αλλα αν ηθελα να τους τρολαρω τι θα εφτιαχνα;

http://gazaki.files.wordpress.com/2010/04/afisa.jpg

και ενα (ερασιτεχνικο απο οτι καταλαβαινω) τραγουδι που τα σπαει και λεει πολλες αληθειες







Ενα ειναι σιγουρο, πως η γη θα γινει κοκκινη, ειτε απο το αιμα που θα φτυσει η γεννια μου ειτε απο αυτο που θα χυσει. Η συλλογικοτητα "τζακι" ετοιμαζει κειμενο εν οψει και των ανοιχτων αγκαλιων του ΔΝΤ που μας περιμενουν (αναθεμα τα σπρεντς που ανεβαινουν).

Και τωρα μια τραγουδαρα απο το θρυλικοτερο συγκροτημα ολων των εποχων. Γιατι  οταν οι σταθμοι εκπεμπουν παρασιτα η οποια επικοινωνια ψαχνει δρομους μεσω παγιωμενων αντιληψεων. Αλλα δε χρειαζεται να ειναι ετσι οπως λεει και το τραγουδι, το μονο που χρειαζεται ειναι να συνεχισουμε νε μιλαμε..

Μακαρι βεβαια να μη χρειαζοταν να μιλαμε καν, πχ με κανα δυο τρεις ανθρωπους κοιταζομαστε στα ματια και λιγο πολυ καταλαβαινουμε ο ενας τον αλλο, για τους υπολοιπους υπαρχει το στομα, η γλωσσα, η συζητηση, χρησιμα εργαλεια που καλο ειναι να τα χρησιμοποιουμε που και που.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πιο αστείο και οξύμορο (για αυτόν που έκανε το βίντεο) είναι ότι οι TxC ή πώς σκατά αλλιώς λέγονται, ''τώρα που αρχίζει η μάχη'' όχι μόνο δε θα ναι στο δρόμο αλλά θα ναι με την πάντα των φουσκωτών καθαρμάτων..

reddove είπε...

μα σε αυτους ακριβως αναφερεται ο στιχος "εγινες ο ελληνας που εχω συνηθισει" (σε ενα παλιο κομματι τους ελεγαν οτι δεν ειναι οι ελληνες που εχουμε συνηθισει και τετοια).

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
reddove είπε...

εδω εχουμε "κομμουνιστικη χουντα" λοιπον αφου το θετεις ετσι και τον πουλο μαλακισμενο. Τουλαχιστον εγω αν και "αναξια", εχω ζωη και οχι καρκινο στον εγκεφαλο οπως εσυ φασιστακο.

Ανώνυμος είπε...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1156182#1156182