Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

πιανιστες σε μπουρδελο


αλλα και λιγος αντισυστημισμος γιατι πουλαει


ξεφτιλες

απο τις τσοντες της σειρηνας, τη γιουροβιζιον, το fame story παμε στους δρομους της φωτιας, εναντια σε ενα συστημα το οποιο προφανως ειναι ασχετο απο τα προηγουμενα. Ασχετο με το σεξισμο, το φασισμο (βλεπε τη συνεργασια τους με τους φασιστες Α/Ε), το ολο σαπιο θεαμα των εκατομυριων ευρω στην υπηρεσια της κατασκευης ενος ευρωπαικου φαντασιακου και τα φτηνα εμετικα ριαλιτυ. Αλλα πουλαει το αριστεριλικι, οπως μπορει να διαβεβαιωσει και ο ετερος της παρεας στα τοσα χρονια πειρας.

Ευτυχως υπαρχουν και τετοιοι μαλακες (και υπαρχουν και ατομα να μου τους υποδεικνυουν και να γελαμε παρεα) και γραφω και καμια μαλακια και ξεσπαω.

4 σχόλια:

μιστερ μαξ είπε...

χεχε...τι τραγικος που ειναι ο Παπ!

Τωρα την ειδε και αγανακτησμενος, σε ολα ειναι μεσα ο αιωνιος Επαναστατης. Δεν εχει χασει επανασταση, νομιζω και σε αυτην του 21 μεσα ηταν......

L είπε...

Τωρα εγω αν πω οτι το συστημα ετσι που ειναι διαμορφωμενο τετοιες "αντιδρασεις" θελει θα γινω γραφικος και δεν το θελω. Θα πω μον οτι ειναι αυτονοητο οτι ενα συστημα που ειναι σαπιο στην οικονομικη του βαση θα σαπιζει σε καθε του πτυχη και εκφανση. Αυτα χωρις να γινομαι ιδιατερα κουραστικος.

- L' Assiette Au Beurre
http://lassietteaubeurre.wordpress.com/

KK είπε...

Τι δουλειά κάνεις; Σας δουλεύω είμαι καλλιτέχνης

Ανώνυμος είπε...

xaxa thn kouventa tou eixa shmera, emetikos o vasilakis kai to synafi tou kai to kommati fthnia teleiws.