Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Που να βρω την Α.Κ.;

κατα το 'που να βρω ενα φιλαρακι'
με αφορμη την ΚΚΕδιστικη σταση της ΑΚ στην πορεια
του Πολυτεχνειου στη Θεσσαλονικη οπου εκανε ξεχωριστη
πορεια καθως και οταν επιστρεψαμε στο πολυτεχνειο και
τους ψαχναμε, μαθαμε πως... ειχαν συνελευση στο στεκι τους!
 
  
Στο πολυτεχνειο σε ψαχνω ΑΚ να σε βρω,
μα δε σε βρισκω...
Σ'αιθουσες, σε διαδρομους στο φουαγιε σ'αναζητω,
κανενα ιχνος...
 
Δε βρισκω την ΑΚ  πουθενα και θεε μου, τι να κανω!
Μας ειχαν πρηξει απο χτες πως τα μπαχαλα γιορτη θα κανουν
Φωτογραφικη μη φερουμε εδω...
 
Που να βρω την ΑΚ οταν κανει μονη της πορεια;
Ηρθαμε πολυτεχνειο, μα αυτοι κανουν Ο.ΒΑ. στα γραφεια
Για το Κομμα, την Αναρχια, το Λαο...
 
 
copyright O.A.BLOG
 
Υ.Γ.
Καταγγελουμε τη σοσιαλλογοκριτικη κοσμητεια της Πολυτεχνικης σχολης ΑΠΘ που μολις την επομενη το πρωι μας εσβησε το τραγουδι απο τον τοιχο που το ειχαμε γραψει στο Πολυτεχνειο. Η σοσιαλλογοκρισια δε μας τρομοκρατει, δε μας φοβιζει, μας εξοργιζει.
 
Ετσι για αλλη μια φορα αποδεικνυεται εμπρακτα η συνδεση και συνδιαλλαγες της ΑΚ με το κρατος =Ρ 

4 σχόλια:

~K~KIIE είπε...

Ρε δεν έπρεπε να τ' ανεβάσεις απο τώρα, έπρεπε να το ανεβάσουμε πρώτα ηχογραφημένο. Εσείς οι παρακρατικοί δεν έχετε καλητεχνικές ευαισθησίες!

Ανώνυμος είπε...

αι ρε γιδια, χωσιμο στην ΑΚ αλλα κατω απ τ αρχιδια της κρεμεστε ολοι, που θα ειναι η ΑΚ και τι θα κανει η ΑΚ, για να το κουτσομπολεψουμε μετα, μπουλο ρε νουμερα

~K~KIIE είπε...

Ναι ρε φίλε, μας κατάλαβες... Πες της όμως να μην τα κώψει και πέσουμε. Το ότι σπάμε πλάκα με την ΑΚ, ενώ με το ΚΚΕ (ή ακόμα-ακόμα με τις καθεστωτικές δυνάμεις) γινόμαστε σοβαροί δείχνει ακριβώς την συνεχή αγωνία μας για το αν θα κάνει πατάτα το κόμμα της αναρχίας... Δε κοιμόμαστε τα βράδια με τέτοιο άγχος! Αυτά! Τώρα κέρασέ μας κάτι, κάνε μια αντιιεραρχική σβούρα γύρω απ' τον άξονά σου (όπως συνηθίζετε σεις οι πρωτοπόροι) και φύγε σφυρίζοντας γνωστό άσμα του Γαρδέλη (http://www.youtube.com/watch?v=LeAS39JD-4c)

reddove είπε...

κοιτα πρωτον, δεν αντιλαμβανομαι τι εννοεις. Εννοεις οτι περιμενουμε να κανει μαλακια η ΑΚ για να την ανεβασουμε στην O.A.BLOG ή οτι ετεροκαθοριζομαστε στη δραση μας απο την ΑΚ; Βασικα και τα δυο ακυρα ειναι και κυριως το δευτερο.

Εχω την υποψια οτι απο λαθος δημοσιευσες εδω και οτι μαλλον για τις συζητησεις για το Σκυφτουλη στο ιντυμηντια πηγαινε η απαντηση σου. Γιατι εμας δε μας νοιαζει τι κανει ο Σκυφτουλης και ο καθε σκυφτουλης, μας νοιαζουν οι συναγωνιστες μας, αυτοι που σημερα συνδιοργανωσαμε εκδηλωση-συζητηση και που αυριο θα φτιαξουμε πανο μαζι. Η κριτικη σε αυτους απευθυνεται και με αυτους συζηταμε και σε αυτους τα χωνουμε. Αλλοτε με σοβαρο τροπο και αλλοτε με ειρωνια. Αν τωρα εσυ δε γουσταρεις την ειρωνικη μορφη του χωσιματος, ε αυτη ειναι η O.A.BLOG και σε παραπεμπω στα σοβαρα σαιτ αξιολογων κομματων και οργανωσεων που παρεπεμψα εναν εταιρο ρεφορμα παλιοτερα. Εκει θα βρεις ωραια πραγματα και σοβαρες προτασεις που θα μπορουσατε να συζητησετε περι εκπαιδευτικων, ενεργειακων κλπ μοντελων, εσεις που δεν ειστε κολλημενοι και δογματικοι με την επανασταση και την εργατικη ταξη και που ολος ο κοσμος κρεμεται απο τα αρχιδια σας.