Σάββατο 29 Μαΐου 2010

αντιεμπορευματικοτητα λεμε

http://athens.indymedia.org/calendar/uploads/party2-QMLi1q.jpg

λοιπον αυτη ειναι μια αφισα που βρισκεται κολλημενη στο ΑΠΘ.

Κατα αρχας ειναι ανυπογραφη. Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο που εχει επικρατησει με τις ανυπογραφες αφισες για παρτυ. Η συγκεκριμενη ειδικα αναφερει οτι ειναι για "οικονομικη ενισχυση". Ποιανου οικονομικη ενισχυση ρε καρντασια; Της τσεπης σας; Καποιου φυλακισμενου; Καποιας καταληψης ή συλλογικοτητας; Και η πρωτη επιλογη δεν εμπεριεχει καμια δοση ειρωνιας. Πολλοι που κατα τα αλλα μας πουλαν αντιεμπορευματικα φουμαρα και diy και δεν ξερω γω τι μια χαρα διοργανωνουν παρτυ με μια χαρα mainstream εμπορικη μουσικη που αναπαραγει ολα τα κυριαρχα προτυπα και ιδεολογια κλπ, πολλες φορες για να βγαλουν φραγκα οι ιδιοι.

Κατα δευτερον οι συγκεκριμενοι εχουν πατησει σε διαφορα σημεια του ΑΠΘ οσες αφισες για το μπανκετ υπηρχαν στους συγκεκριμενους χωρους. Και ενω υπηρχε χωρος μαλιστα αρκετος για να κολληθουν παρα διπλα. Που για εμενα παντως ειναι αδιαφορο. Ποσο ζωο ειναι καποιος για να κανει κατι τετοιο; Και στο ιντυμηντια το ποστ στο ημερολογιο υπογραφεται και ως Α/Α (και η εικονα της αφισες σε τετοια φαση παραπεμπει).

Ξερετε πως το λεω εγω αυτο; Καβατζωμα το λεω. Γιατι για να κανουν διαφορα παιδακια παρτυ και να τσεπωνουν φραγκα (οι συγκεκριμενοι δεν ξερω τι θα "ενισχυσουν" ακριβως, αλλα απο τη στιγμη που δε μας λενε και ουτε καν υπογραφουν δεν μπορω να ξερω), για να αραζουν στα γρασιδια και να πινουν τις μπυρες τους και να καπνιζουν τον μπαφο τους υπαρχει κατι που λεγεται ασυλο. Το οποιο αλλες διαδικασιες το προασπιζουν και το νοηματοδοτουν. Τουλαχιστον ας μην παταν κινηματικες αφισες. Ελεος δηλαδη.

Τελος παντων. Για να αλλαξω το κλιμα απο το χωσιμο δυο ανεκδοτακια (το ενα απο το ιντυ, μπορει να το εχετε δει)

-Τι κανουν διακοσιοι αναρχικοι στο πολυτεχνειο;
-Παιζουν παλερμο

-Που θα κανει φετος το καλοκαιρι καμπινγκ η ΣΣΠ;
-Εξω απο το μπανκετ.

Επισης ρε συντροφοι, ενταξει, δεν ξερω ποσα κινηματικα γεγονοτα παιζουν τον τελευταιο καιρο αλλα οι μονες αφισες για κινηματικες δρασεις (δε μιλαω για εκδηλωσεις, καφενεια, προβολες κλπ) ειναι του μπανκετ και του ΣΜΤ για την iplus.

Τεσπα,  Κυριακη στις 5 στο ΕΚΘ εχει συνελευση η επιτροπη αλληλεγγυης... Οποιος εχει καποια προταση ας την πει εκει.

Και ενα πολυ ωραιο τραγουδακι για να κλεισω... Απο το καταπληκτικο καινουργιο δισκακι του FEE.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν το έπιασα αυτό με το παλέρμο. παιχνίδι είναι αν θυμάμαι καλά ε, αλλά τι παιχνίδι;

reddove είπε...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1173280

το παλερμο ειναι ενα παιχνιδι οπου καποιοι ειναι οι δολοφονοι και οι αλλοι ψαχνουν να βρουν ποιοι ειναι.

Ανώνυμος είπε...

http://mauroskyknos.blogspot.com/2010/06/8-camping-24-1-camping-nireas.html

για να μην μεινεις με την απορια που θα κανει καμπιγκ η ΣΣΠ...