Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΚΔΟΑ



πραγματικα θαυμαζω τους αριστερους και τους αναρχικους στο ισραηλ που εναντιωνονται στο φασιστικο καθεστος εκει. Αναρρωτιεμαι πως θα αισθανονταν να ακουγαν τα διαφορα "αλληλεγγυη στο ισραηλ" των διαφορων "δικων μας".

Και ενταξει η κοπελια τα σπαει, την εχω ηδη αγαπησει :$

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ο ελληνικός στρατός σκότωνε καμιά 20αριά Τούρκους και εδώ θα πανηγύριζαν οι φασίστες. αν κάποιος τους την έλεγε εκείνη την ώρα θα τον έπαιρνε το ασθενοφόρο.

Προφανώς το Ισραηλινό κράτος είναι χειρότερος δολοφόνος από το Ελληνικό αλλά χαλάρωσε και εδώ μπορούν να γίνουν τέτοια και χειρότερα από αυτά του βίντεο.

reddove είπε...

θα διαφωνησω εδω. Μιλαμε κατα αρχας για ΑΜΑΧΟΥΣ και ακομη πιο πολυ ακτιβιστες και οχι για στρατιωτες. Δε νομιζω πως σε τετοια περιπτωση θα επαιρνε πολυ τους φασιστες εδω να κανουν τετοια. Και δε μιλαμε μονο για 10 καμενους http://www.youtube.com/watch?v=OWh-o_Y1rbY

Εδω γενικα οι φασιστες εχουν λιγοτερη δυναμη, αλλα το χειροτερο στο ισραηλ ειναι οτι υπαρχει ενας πιο διαχυτος εθνικισμος και νομιμοποιηση τετοιων ενεργειων, απο οτι εχω καταλαβει απο τα λεγομενα αριστερων και αναρχικων στο ισραηλ.

Και αυτα ειναι λογικα γιατι μιλαμε για ενα μιλιταριστικο καθεστος που για να επιβιωσει εσωτερικα πρωτα απο ολα πρεπει να διαμορφωσει τετοιες συνειδησεις. Γενικα οντως, στο μελλον δεν ξερω τι μπορει να γινει και εδω, παντως το να πανηγυριζεις για το θανατο μη στρατιωτων ειναι αρρωστο τελειως.

ΚΚ είπε...

Γλυκούλα είναι και εμένα μου αρέσει

Ανώνυμος είπε...

Δες κι αυτό:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1181393

Καλά κουράγια...

Ε.