Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ο καθενας...

απο οτι εχω καταλαβει χτιζει τον κοσμο γυρω του ετσι ωστε να αισθανεται οκ με τον εαυτο του. Ετσι βλεπεις τον αλλο που δουλεια του ειναι να φυλαει τη ροτοντα να σου λεει πως ειναι ντροπη να κρεμας πανο στα καγκελα γυρω. Τι να σου πει και τι να σκεφτει; Αυτο ειναι η δουλεια του και εχει 2 επιλογες. Η μια να κατσει να σκεφτει μηπως ειναι μαλακια. Η αλλη να μην ασχοληθει καν και να το ντυσει και με εναν ηθικο μανδυα απο πανω. Ειναι ντροπη να αναρτας πανο που καλει σε δρασεις αλληλεγγυης σε ανθρωπους που καθε τρεις και λιγο τους κυνηγαν οι μπατσοι και τους παιρνουν και τα πραγματα πολλες φορες, γιατι αυτο το μνημειο... ζητημα το 1% οσων καθε μερα περνουν να ξερουν τι ειναι. Οποτε τοσα χρονια κανει αυτη τη δουλεια, γιατι να τον πιασει καταθλιψη τον ανθρωπο... καλα κανει. Κανε το μαλακα σε αυτο τον κοσμο και θα ζησεις πολλα χρονια. Τουλαχιστον μεχρι να πεθανεις στο διαδρομο κανενος νοσοκομειο που δεν εχει διαθεσιμο κρεβατι η επειδη δεν εχεις λεφτα να παρεις φαρμακα και το ταμειο σου δεν τα καλυπτει και αυτη η αστικη σαπιλα σε αφομειωνει αργα αργα. Κατσε σκεψου και αμφισβητησε και θα ζησεις τα ιδια χρονια (πλεον, παλια ο αλλος θα ζουσε περισσοτερο) αλλα μεσα στην πιεση, μπορει να αποκτησεις και καταθλιψη, αλλα στην τελικη θα ξερεις το γιατι.

Παλιο και κλασσικο. Ευτυχως υπαρχει και το ραπ για κατι τετοια βραδυα.


3 σχόλια:

ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ είπε...

prosopika protino anepifilakta na paratisis kathe prospathia allagis tou kosmou. Kaneis den thelei allagi. Prospathise na zisis esy pou blepeis perisotera pio kala apo aytous pou blepoun liga. Ayto kai an einai mia pragmatiki proklisi. H blakia einai eytixia.

reddove είπε...

Μα ακομα και αυτο δε σου εξασφαλιζει τιποτα οταν ζεις σε εναν κοσμο που δε γουσταρεις. Τουλαχιστον οταν αγωνιζεσαι να αλλαξεις κατι ζεις και μερικες στιγμες εξω απο τη μιζερια αυτην.

ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ είπε...

ma den ginete na alaxi kati.. opote sou protino anepifilakta na afosiothis ston eayto sou kai stin kalitereysi sou. oxi tou kosmou. ayto leo. Kaneis den niazete an esy niazese pou profanos niazese kita na ftiaxnis tin zwh sou. gt h zwh sou axizi ftiaximo ton allon oxi.