Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Ανακοινωση της ΣΟ του ψευτοιντυμηντια

Σύμφωνα με την αποφαση συνελευσης 3649/2008 αποστολή της Σ.Ο. είναι η εντός του πλαισίου της Πολιτικής Δημοσίευσης αναζήτηση, συλλογή, επεξεργασία και διαγραφή των πληροφοριών που δεν αφορούν:


  • την προστασία και προώθηση των πολιτικών, οικονομικών, στρατιωτικών και εν γένει στρατηγικών συμφερόντων του "α"/"α" χώρου της Χώρας.

  • την πρόληψη και αντιμετώπιση δραστηριοτήτων που συνιστούν απειλή κατά του "αναρχικου" πολιτεύματος, των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου, της εδαφικής ακεραιότητας και της ασφάλειας των "α"/"α" μπουλουκιών καθώς και του εθνικού πλούτου τους.

  • την πρόληψη και αντιμετώπιση δραστηριοτήτων τρομοκρατικών, αριστερων και οχι αρκετα αναρχικων οργανώσεων, καθώς και άλλων ομάδων οργανωμένου εγκλήματος.

Η Σ.Ο. σε περίοδο πολέμου, επιστράτευσης ή άλλης άμεσης απειλής της ασφάλειας του "α"/"α" χώρου και του ιντυμηντια υπάγεται στον Αρχηγό, ο οποίος, δια του Διοικητή της Σ.Ο. ασκεί πλήρη έλεγχο σε ό,τι αφορά τη συμβολή της στην άμυνα και την ασφάλεια του χώρου. Στην περίπτωση οποιασδήποτε δράσης που αποβλέπει στη βίαιη κατάλυση του πολιτεύματος του ιντυ και της 'αναρχικης' καθοδηγησης του κινηματος, η Σ.Ο., μετά από απόφασή της, λειτουργεί ως κεντρική υπηρεσία διαχείρισης των πληροφοριών του κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: