Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ο φασισμος δε θα πεθανει μονος, καταψηφισε τον

Οποιος της λεγομενης βασης συνεχιζει να υποστηριζει τη γραμμη του κκε για τους χρυσαυγητες, εχει ψυχολογικα προβληματα, δεν εξειγειται αλλιως.

Ενα πραγμα εχει καλο η πολιτικοποιηση στην ελλαδα μεσω της εαμικης παραδοσης, το αντιφασιστικο. "Ο φασισμος δε θα πεθανει μονος, τσακισε τον" μπορει να ακουγεται απο τα μεγαφωνα του κκε στα μουσικα διαλειμματα μεταξυ των λογων των στελεχων, αλλα οι λογοι αυτοι το πραφραζουν σε  "Ο φασισμος δε θα πεθανει μονος, καταψηφισε τον". Λες και ο φασισμος ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που εκανε ο κασιδιαρης, λες και οι απαντησεις που πρεπει να δινονται οριζονται ως βεντετα. Μηπως και το δευτερο ανταρτικο ηταν βεντετα; Λες και ο φασισμος ειναι ζητημα οτι καποιοι ξεγελιουνται και παρασυρονται (μακρυα απο την Αληθεια) και πρεπει να τους δωσουμε να καταλαβουν τι ειναι. Ενταξει πολλοι δεν ξεραν, και τωρα καταλαβαν. Αλλα προφανως η χρυση αυγη κανει πολιτικη δουλεια, δεν προσπαθει να ενσωματωθει στο υπο καταρρευση πολιτικο συστημα που οι αλλοι μενουν ακομα αγκιστρωμενοι. Αρκετες περιγραφες και ιστορικα κατεβατα τι ειναι η χρυση αυγη, αρκετες ανακοινωσεις για να διορθωσει ο κοσμος την ψηφο του, αρκετα ολα. Δεν ειναι η μια Αληθεια απο τη μια και απο την αλλη το Ψεμμα, ειναι κοινωνικος ανταγωνισμος. Αν δεν πολεμησεις το φασισμος θα τρως μπουνιδια μεχρι να σου φυγει εσενα το κεφαλι και αν δεν προσεγγιζεις λυσεις στα προβληματα που βιωνουμε, οση αντιβια και να ασκησεις, εχεις χασει το πολιτικο και αρα ολο το παιχνιδι...

Τελος παντων...
Σημερα εγινε μετα απο καιρο μικροφωνικη παρεμβαση στους αμπελοκηπους, στα δυτικα της θεσσαλονικης, που διοργανωθηκε απο κοσμο που κινειται εκει περα και στηριχτηκε και απο κοσμο γενικοτερα της θεσσαλονικης. Ηταν γενικοτερη και με αρκετα κεντρικο το αντιφασιστικο. Ειναι πολυ σημαντικο να δειξουμε την αλληλεγγυη μας στα παιδια εκει, γιατι ηδη εχουμε μια ηττα στα δυτικα και δεν πρεπει να αφησουμε την περιοχη στους φασιστες, τωρα που ολο και ξεθαρρευουν. Γιατι μονο με το να χτιστουν δομες και διαδικασιες ουσιαστικα μπορουμε να απαντησουμε στο φασισμο και σε ολα οσα δεν ερχονται πια μα ηρθαν ηδη.

1 σχόλιο:

Anhel είπε...

τι θες ρε φιλαράκι;
οπότε οι φασιστές θα στήνουν πογκρόμ εμείς θα βγάζουμε ανακοίνωση. Κάτι καταγγελίες που θα σου φύγει το καφάσι όταν τις διαβάζεις. Χαρτοπόλεμος πραγματικός, όχι αστεία.

Διάβασε και αυτό

http://gatouleas.wordpress.com/2012/05/24/%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80-%CF%80-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BA%CE%B5/