Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ειχα σκοπο να μην ξαναγραψω

αλλα μερικα πραγματα τα βλεπεις και καπου θες να εκτονωθεις. Η αλλη λυση ειναι να αριχσεις τις βομβες και τα γκαζακια. Αλλα απο που να αρχισεις.

Περπατουσα λοιπον στο κεντρο και πετυχαινω αυτη μια αφισα με τιτλο "ψηφισε ποιο σχολειο θελεις να επισκευαστει" με την υπογραφη 3Ε. Ειχε λινκ στο facebook οπου υπαρχει αναλογη ψηφοφορια. Κοιτουσα την αφισα και αναρρωτιομουνα αν ειμαι τοσο τρελος που μου φαινεται αισχρη. Ειναι αδιανοητο να μπορει κατι τετοιο να περναει για διαφημιση. Ειναι αδιανοητο να σε βαζουν σε μια κατασταση οπου τα παιδια δεν εχουν βιβλια, τα σχολεια δεν εχουν λεφτα ουτε για πετρελαιο και να σε κοροιδεηυουν στα μουτρα, οχι απλα με τη λεγομενη "κοινωνικη εταιρικη ευθυνη" που εκφραζει τις ευαισθησιες των επιχειρησεων και αλλες μπουρδες, αλλα να σε βαζουν να διαλεξεις σε αυτη την κατασταση ποιος θες να σωθει και ποιος οχι.

Αναρρωτιεμαι αν υπαρχει κανενας καθυστερημενος να παρει θετικα τη συγκεκριμενη "διαφημιση". Επομενος διαγωνισμος, επελεξε ποιος ανεργος θελεις να ζησει. Οτι υπαρχουν τριγυρω πολλοι που θα μπορουσαν υπαρχουν...

Για του λογου του αληθες δειτε εδω.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να μην αναρωτιέσαι.
Ήδη όταν ακολούθησα την παραπομπή σου 1.976 είχαν κάνει like την ανάρτηση.
Μην έχεις αυταπάτες για την τεράστια πλειοψηφία του ανθρωπίνου είδους.

Taliban

KK είπε...

Θέλεις να το κλείσεις το μπλογκ κι ο καπιταλισμός δε σε αφήνει.

Ανώνυμος είπε...

"Είχα σκοπό να μην ξαναγράψω". Ή φοιτητής είσαι που τελειώνεις ή στο δημόσιο θέλεις να μπεις,ε; Ω, μα ναι, φταίει ο κόσμος που δεν επαναστατεί κι απογοητεύει τους υπόλοιπους. Καληνύχτα μωράκι μου.

reddove είπε...

Μεσα απο την οαμπλογκ θα ξεκινουσε η επανασταση και αμα δεν εχω ορεξη να γραφω δε θα γινει ποτε μαλλον. Συγνωμη που σε απογοητευσα. Δεν ηξερα πως υπηρχε κοσμος που ειχε τετοιες απαιτησεις απο ενα μπλογκ. Αλλα το κινημα δε θετει καποιο φραχτη για τη βλακεια.

Ανώνυμος είπε...

Μην τα παίρνεις όλα σοβαρα :)!Κέρδισα το στοίχημα. Δεν είχα τέτιες απαιτήσεις απ' το οαμπλογκ απλώς ήθελα να σε τσικλίσω για να ξαναγράψεις βρε. Έλα χαμογέλα, τα κατάφερα!

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια σε κερνάω και μια μπύρα την επόμενη φορά αφού κέρδισα το στοίχημα από έταιρο οπαδό του οαμπλόγκ. Συνεχίζουμε και μη χάνεις το χιούμορ σου μωρό μου!

reddove είπε...

Χαιρομαι που η οαμπλογκ εχει ακομα οπαδους γιατι πολλους "εχθρους" γεμισαμε τελευταια.
Ανεβαινω θεσσαλονικη σε λιγες ωρες για κανα δυο μερες. Μπορεις και το βραδυ να με κερασεις την μπυρα που λες ;)

ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ είπε...

protino na to kanoume kai me tis sintaxis.. na baloume fotografies apo sintaxiouxous stin seira kai na psifizoume poios tha pari tin sintaxi tou mina.

oson afora tous kraxtes pou blepo edo.. poulakia einai mi ta simerizese .. apla krazoun etsi mathan.

reddove είπε...

exw haters apo twra, poy na ginw kai rapper

ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ είπε...

bgale 1-2 video clips pou na to paizeis agrios kai trampoukos me lostargia kai ntoulapes kai den tha milaei kanis.