Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

κνεεεεεεε

Το ξυλο με τους κνιτες ειναι το χαπενινγκ των ημερων. Οι καημενοι τοσες μερες δεν ειχαν κανενα ρολο πουθενα και τωρα κανουν σαν τα παιδακια που συμπεριφερονται αντιδραστικα για να τραβηξουν την προσοχη που τα αλλα παιδακια δεν τα παιζουν. Και δυστυχως τα αλλα παιδακια την πατανε και πεφτουν στην λουμπα.

Ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα. Εβλεπα τοσες μερες τους κνιτες να ερχονται στη σχολη και να μην κανουν τιποτα και αναρρωτιομουν, τι ακριβως αισθανονταν; Που εβρισκαν το κουραγιο να ερχονται και τα παντα γυρω να τους προσπερναν και αυτοι να μενουν ακινητοι στο χωρο και τον χρονο; Δεν αντιλαμβανονταν την πληρη πολιτικη ασημαντοτητα και ανυπαρξια τους; Μα ειτε υπηρχαν ειτε δεν υπηρχαν δε θα το καταλαβαινε κανεις (εκτος του οτι θα υπηρχε λιγοτερο μπαχαλεμα στις συνελευσεις). Πολιτικα εκτος (οταν το κινημα διεκδικει να ανατρεψει το νομο, αυτοι μιλανε για μη εφαρμογη του, χωρις προφανως να τους νοιαζει το οτι πχ ο νομος προβλεπει αναστολη χρηματοδοτησης για οσους δεν τα εφαρμοσουν μεχρι το σεπτεμβρη του 12) και πρακτικα πουθενα. Ψυχολογικα πως την παλευουν αναρρωτιεμαι και τι ιδεολογια τους ταιζουν και μπορουν και καθονται σχολη με τις ωρες χωρις λογο.

Ωσπου το ΚΚΕ βρηκε τη λυση και τωρα τους στελνουν να κανουν μαλακιες μπας και τσιμπησει κανενας και ασχοληθουν μαζι τους, να τους δωσει καποιος σημασια ρε αδερφε. Οπως και εγινε δηλαδη. Μπραβο σε οσους αντι να οξυνουν τα εσωτερικα προβληματα της κνε μπας και ξυπνησει κανενας κοσμος τους, τους μπετοναρουν...

Ελπιζω μην εχουμε πιο σοβαρες καταστασεις γιατι οπως φαινεται τα πραγματα πολυ πιθανον να χοντρυνουν...

1 σχόλιο:

KK είπε...

Μπράβο συμφωνώ 100%.